'Allerliefste' postbode Pino door bewoners van de wijk De Hunze in Groningen verrast met groot kerstcadeau

Postbode Pino reageerde nogal verrast op de actie van bewoners van de wijk De Hunze.

Ruim 170 bewoners van de wijk De Hunze in Groningen zijn zo blij met hun postbode Pino dat ze bijna duizend euro hebben verzameld om hem een onvergetelijke kerst te bezorgen. Vrijdagmiddag werd hij opgewacht door dertig buurtbewoners die hem verrasten met cadeautjes en het ingezamelde geld.

,,Onder luid applaus kwam hij rond 14:00 uur de Van Tijenstraat ingereden”, schrijft Simone op de Facebookpagina Wijkgroep De Hunze / Van Starkenborgh. ,,Hij was duidelijk verrast en ook een beetje verlegen van alle aandacht.”

In de Van Tijenstraat kreeg Pino van de buurtbewoners een versierde kerstboom en een pakket met daarin kaartjes van iedereen die gedoneerd heeft. In de versiering van de kerstboom zat het verzamelde geldbedrag verstopt. ,,Hij zal heel wat tijd nodig hebben om alles uit te pakken.”

Julya Gramsbergen was een van de bewoners die de postbode stonden op te wachten. De Groningse legt uit waarom Pino zo geliefd is. ,,Hij bezorgt al jaren post in onze wijk en dat doet hij altijd met een glimlach, een grote dosis vriendelijkheid en veel liefde. Daarom is hij enorm geliefd in De Hunze en daarom wilden we hem graag verrassen.”

Nieuws

menu