Alles wordt duurder, maar restaurants zitten nog steeds stampvol. Hoe kan dat? 'Misschien zijn we wel bang dat de bom straks valt'
Hoge energierekeningen, duurdere boodschappen en stijgende zorgkosten. Het leven wordt steeds duurder. Toch zitten restaurants nog steeds stampvol. Hoe kan het dat we uit eten blijven gaan?

Restaurant Gustatio in de Oosterstraat zit dinsdag vol. Foto: Geert Job Sevink
Halverwege de week reserveren bij een populair restaurant voor het weekend? Succes toegewenst. Het lukt wel, maar alleen vroeg of laat op de avond. Voor de populaire tijden (tussen 18.00 uur en 19.30 uur) is het dringen geblazen. Loop of fiets op zaterdagavond door Groningen of Assen en je ziet dat veel restaurants stampvol zitten.
Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.
Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!
Abonnement
PREMIUM -50%
Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week
Upgrade (optioneel)
Digitale krant
- Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
- Ma t/m za de krant online lezen
- Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's