Bedrijfsleider Sanni van de Hasret Westerhaven heeft eigenlijk niks met 'Wat als'-reacties op ongelukken. 'Nu denk ik: als die auto 's avonds binnen was gereden, zat het hier vol gasten en personeel'

De voorgevel van de Hasret aan de Westerhaven ligt compleet aan puin. Maar bedrijfsleider Sanni van Polen telt zijn zegeningen: de automobilist die zaterdagochtend het restaurant inreed, verwondde tenminste geen personeel.

Werklui maken de voorpui van de Hasret aan de Westerhaven provisorisch dicht. Zaterdagochtend vroeg reed een auto het restaurant binnen.

Werklui maken de voorpui van de Hasret aan de Westerhaven provisorisch dicht. Zaterdagochtend vroeg reed een auto het restaurant binnen. Foto: DVHN

Hij was rond half vier ‘s nachts zijn bed in gerold, zoals dat meestal gaat. Sanni van Polen maakt lange avonden in het kebabrestaurant aan de Westerhaven, waar hij bedrijfsleider is. ,,Dat weet iedereen die mij een beetje kent. En ook dat ik ‘s ochtends slaap.’’ Dus toen tegen achten zijn telefoon aan het trillen sloeg, het ene berichtje na het andere belletje, wist hij direct: er is iets mis.

Nieuws

Meest gelezen

menu