Bijna 1 miljoen kijkers voor hereniging Diederik Gommers en 'mentaal kapotgemaakte' Famke Louise bij Jinek

Zangeres en vlogger Famke Louise en Diederik Gommers, de voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care tijdens de uitzending van de talkshow Jinek. Foto: ANP

Na haar omstreden #ikdoenietmeermee-optreden van twee weken geleden schoof Famke Louise gisteravond weer aan bij Jinek. De zangeres vertelde voor het oog van bijna 1 miljoen kijkers hoe ze de afgelopen weken ‘mentaal kapot is gemaakt’, maar dat ze ook haar ‘doel heeft bereikt’.

Famke Louise en Diederik Gommers, voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care, waren 21 september ook al te gast bij Eva Jinek. Toen ging het duo in discussie over de actie #ikdoenietmeermee, waarmee verschillende BN’ers vraagtekens plaatsten bij het kabinetsbeleid rond het coronavirus. Na de aflevering kreeg de influencer veel kritiek op haar onsamenhangende optreden.

Gisteravond keerde Famke Louise terug in de talkshow, deze keer om terug te blikken op de dagen na haar vorige interview. Zo had ze naar eigen zeggen beveiliging op straat nodig en stelde ze ‘mentaal kapot te zijn gemaakt’. Ook onthulde ze dat ze een mondkapjeslijn lanceert. ,,De opbrengst daarvan gaat naar Goede Doelen Nederland (een vereniging van goede doelen, red.). Ik vind mondkapjes sowieso cool. Ik droeg ze al in mijn eerste videoclip.”

997.000 kijkers

De uitzending was goed voor 997.000 kijkers. Concurrent Op1 deed het net iets beter op NPO 1: daar stemden 1.026.000 toeschouwers op af. Op primetime keken 1.407.000 mensen naar Chateau Meiland op SBS 6; het nieuwe seizoen Waar is de Mol trapte daarna af met 872.000 kijkers.

Nieuws

Meest gelezen

menu