In juni met 28 vrienden 'legaal' borrelen in Groningen? Proeflokaal aan de Amstel staat in coronatijd 'te koop' voor de hoogste bieder

Proeflokaal aan de Amstel. Beeld: Google Streetview

Een Gronings café hoopt met een speciale 'coronadeal' over een maand weer de nodige klanten te begroeten. De hoogste bieder is op zaterdag 13 juni samen met 28 vrienden een avondje eigenaar van Proeflokaal aan de Amstel. Hapjes en drankjes zijn inbegrepen en bieden begint vanaf 750 euro.

Het bruin café aan de Veemarktstraat speelt met de aanbieding in op de versoepelde maatregelen van het kabinet. De horeca kan vanaf 1 juni weer voorzichtig open, met het in acht nemen van de 1,5 meter. Er geldt wel een maximaalaantal van 30 personen.

Onder voorbehoud

En dat is precies het aantal mensen - een gastheer- of vrouw incluis - dat Proeflokaal aan de Amstel wil herbergen. De hoogste bieder is van acht uur 's avonds tot middernacht tijdelijk de baas. Het café houdt wel een slag om de arm. 'Onder voorbehoud van het definitieve coronaprotocol voor horeca en de dan geldende noodverordening'.

 

Je kunt deze onderwerpen volgen
Groningen
Coronavirus
menu