Cameraman Chiel werkte ruim tien jaar met Piet Paulusma. 'In storm en regen op een bootje op het Lauwersmeer, en Piet maar lachen'

Vanaf 1996 maakte Piet Paulusma een weerbericht voor Hart van Nederland, dat al snel heel populair werd. Altijd buiten, elke avond op een andere locatie. In de zomer vaak op drukbezochte evenementen, al waren die evenementen in de loop der tijd steeds vaker drukbezocht juist omdát mensen wisten dat 'Piet' kwam. Het mediabedrijf Pro-Time uit Groningen draaide Piets Weerbericht heel vaak, Chiel van Veen was een de vaste cameramensen die regelmatig met de Fries op stap ging. Van Veen moest een paar maal slikken toen hij zondag het nieuws te horen kreeg.

Ruim tien jaar werkte Chiel van Veen (47) als cameraman met Piet Paulusma. Diens overlijden kwam als een schok. ‘Hij was een vakman, die het weer van de studio naar buiten bracht’.

Vanaf 1996 maakte Piet Paulusma een weerbericht voor Hart van Nederland, dat al snel heel populair werd. Altijd buiten, elke avond op een andere locatie. In de zomer vaak op drukbezochte evenementen, al werden die evenementen in de loop der tijd steeds vaker drukbezocht juist omdát mensen wisten dat ‘Piet’ kwam.

Nieuws

menu