Wie heeft het lelijkste coronakapsel? Kapper in Veendam beloont meest modelloze kapsel met gratis knipbeurt. 'Beloning voor weerstaan illegale thuiskappers'

De zoektocht naar het ergste coronakapsel in Veendam is begonnen. Nu de kappers al meer dan twee maanden gesloten zijn, wijken sommige klanten uit naar illegale thuiskappers. Sandra's Hairstudio lanceert daarom een actie om trouwe klanten te belonen.

Deze jongeman is een van de mensen die een foto opstuurde om zo kans te maken op een gratis knipbeurt.

Deze jongeman is een van de mensen die een foto opstuurde om zo kans te maken op een gratis knipbeurt.

,,Wij geven de winnaar van het ergste coronakapsel een gratis knipbehandeling om een statement af te geven tegen het illegale thuisknippen", zegt eigenaresse Sandra Diersma van Sandra's Hairstudio.

Iedereen smacht naar lokken die weer toonbaar zijn, maar door illegale knipbeurten lopen sommige mensen er toch bij met een gelikt kapsel. Dat is zuur voor de kappers, aangezien er een flinke boete vast zit aan stiekem knippen. Daarom wil Diersma klanten 'belonen' die wachten tot haar kapsalon de deuren weer mag openen.

De eigenaresse van Sandra's Hairstudio zag een Facebook-bericht van een burgemeester uit Brabant. Zij loofde een een tegoedbon uit voor een knipbeurt aan de persoon met het ergste coronakapsel. Volgens Diersma zijn de steunmaatregelen van de overheid lang niet toereikend. „Als je al steun krijgt", zegt ze.

 

Ze prijst de actie van de burgemeester. ,,Met haar post heeft zij aandacht voor kappers die zich aan de regels houden.'' Diersma deelde het bericht van de burgemeester, met de vraag of zo'n actie ook wat zou zijn voor Sandra's Hairstudio.

Hoop op meer reacties

Tot nu toe heeft ze tien reacties gekregen. ,,Ik hoop natuurlijk op meer reacties", zegt Diersma met een lach. De winnaar wordt gekozen door loting.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Groningen
Veendam
Coronavirus
Aanrader van de redactie
menu