DJ Koen Venekamp uit Stadskanaal viert online feestje om geld in te zamelen voor Ronald McDonald Kinderfonds

Koen Venekamp houdt dinsdagavond een online feestje om geld in te zamelen voor het Ronald McDonald Kinderfonds. Hij haakt daarmee aan bij de goededoelenactie van radio 538

Koen Venekamp bracht een paar jaar geleden wat tijd door in een Ronald McDonald Huis. Zijn zusje moest een openhartoperatie ondergaan. In deze zware tijd voor Koen en zijn familie vonden ze rust in het Ronald McDonald Huis.

Livestream vanaf 20 uur te volgen

,,Ik heb toen zelfs mijn verjaardag in het Ronald McDonald Huis gevierd, het was echt een heel belangrijke plek voor ons toen’. Koen is DJ bij onder andere Fox in Stadskanaal. ,,Ik zag dat het kinderfonds een van de doelen van missie 538 was, dus ik dacht dit is de manier voor mij om wat terug te doen."

DJ Koen hoopt met zijn live stream 1000 euro op te halen. De teller staat nu al ruim over de 400 euro. ‘We gaan er vanavond echt een feestje van maken. Met het gevoel dat je gewoon in de club staat en hopelijk gaan we de 1000 euro aantikken’. De livestream is dinsdagavond vanaf 20.00 uur te volgen op de Facebookpagina van DJ Koen Venekamp.

Donaties kunnen rechtstreeks via de stream gedaan worden. https://www.facebook.com/DJkoenV/

Nieuws

Meest gelezen

menu