Dankzij kinderopvang toch nog cadeautjes met de feestdagen voor de drie meiden van Mandy (30): 'Ik kom niet rond'

Een volle schoen of een feestelijke stapel pakjes onder de boom: niet iedereen kan het aan zijn kinderen schenken. Dankzij de kinderopvang Mamasthee krijgen de drie meiden van Mandy van der Heide uit Stadskanaal die toch nog.

De kinderen van Mandy van der Heide (r) kijken haar vragend aan of ze nog een cadeautje mogen uitkiezen. Links helpen René Nieland (zwart haar) en Stefanie Giesen (blond) van kinderopvang Mamasthee met het uitzoeken van leuke dingen.

De kinderen van Mandy van der Heide (r) kijken haar vragend aan of ze nog een cadeautje mogen uitkiezen. Links helpen René Nieland (zwart haar) en Stefanie Giesen (blond) van kinderopvang Mamasthee met het uitzoeken van leuke dingen. Foto: Huisman Media

,,Mag ik deze?’’ de middelste spruit van Mandy van der Heide (30) uit Stadskanaal houdt een kleurrijke trapveer voor zich. Om haar heen duiken kinderen op stapels speelgoed die verspreid liggen in kinderopvang Mamasthee. Op een xylofoon wordt gepingeld, de loop van een pijltjesgeweer zwaait vervaarlijk in het rond en boven de enthousiaste kinderen uit zijn de Sinterklaasliedjes amper te horen. Het is hectiek ten top, ergo: de sfeer zit er goed in.