Als jij de baas zou zijn in jouw gemeente, welke problemen pak je dan als eerste aan? Doe mee aan ons onderzoek en geef hier jouw mening

Beeld: DvhN

Op 16 maart gaan we naar de stembus voor de gemeenteraadsverkiezingen.

Dagblad van het Noorden wil graag jouw mening weten over belangrijke verkiezingsthema’s, zoals energie en milieu, wonen, verkeer, sport, cultuur en asielbeleid.

Hoe denk jij bijvoorbeeld over de komst van windmolens en zonneparken? Wat moet jouw gemeente doen aan het woningtekort? Vind jij dat onze huizen van het gas af moeten? Wil je meer laadpalen voor elektrische auto’s?

Ben je tevreden over de sportvoorzieningen en het cultuuraanbod in jouw gemeente? Is er nog ruimte voor een AZC? Worden de wegen en de parken goed onderhouden? Heb je last van hondenpoep?

Laat jouw stem horen!

En hoe zit het eigenlijk met jouw vertrouwen in de lokale politiek? Is de gemeente betrouwbaar? Word je goed geholpen als je aanklopt in het gemeentehuis? Weet jij de plaatselijke politici te vinden als je ze nodig hebt?

Als jij de baas zou zijn in jouw gemeente, welke problemen pak jij dan als eerste aan?

Dit en nog veel meer willen wij weten van zoveel mogelijk mensen.

De redactie van Dagblad van het Noorden en dvhn.nl verwerkt de uitkomsten van de enquête in een reeks artikelen over de lokale thema’s die de inwoners van Drenthe en Groningen belangrijk vinden. Moet jouw mening daar ook in doorklinken? Laat dan je stem horen en vul de enquête in.

Nieuws

menu