Dit zijn de kandidaten van B&B Vol Liefde. De Groningse vrachtwagenchauffeur Harmjan schittert bij de strenge Astrid in Oostenrijk

Harmjan Bootsman uit Groningen houdt het nog goed vol bij Astrid in Oostenrijk. Still van het RTL programma B&B Vol liefde.

De zomerhit van vorig jaar, het RTL-realityprogramma B&B vol liefde waarin Nederlandse eigenaren van B&B’s op zoek gaan naar liefde, is vliegend van start gegaan. Dit zijn de kandidaten en natuurlijk is er weer een Groningse ster!

Astrid (48) in Oostenrijk is de onbetwiste spraakmaker van het seizoen, nu al. Haar B&B lijkt sprekend op die van Caroline (met hond Roosje, weet u nog) van vorige zomer. Haar karakter is een heel stuk pittiger. Astrid laat niet over zich heen lopen, sterker nog, ze walst zelf over de gevoelens van haar liefdeskandidaten heen. Wil de eerste hoopvolle man Alex nog een wijntje op de eerste avond nadat hij met zwarte koffie naar bed is gestuurd? Daar heeft ze geen zin in. Hij durfde ook nog op haar slaapkamerdeur te kloppen, en daarover gaat ze een stevig gesprek met hem aan de volgende dag. ,,Je gaat over mijn grens’’, zegt ze. Ze voegt daad bij het woord door de volgende avond alléén met haar kinderen te gaan eten, hij zoekt het maar uit in de B &B.

Nieuws

menu