Doolhof in Groningen door afsluiting Paterswoldseweg

Medewerkers van Retrobridge halen de tijdelijke oranje brug over de Paterswoldseweg zondag alvast uit elkaar. Een deel wordt maanden en dinsdag weggetakeld. Volgende week verdwijnt de rest van de constructie. Auto's rijden al over het nieuwe viaduct (links).

Medewerkers van Retrobridge halen de tijdelijke oranje brug over de Paterswoldseweg zondag alvast uit elkaar. Een deel wordt maanden en dinsdag weggetakeld. Volgende week verdwijnt de rest van de constructie. Auto's rijden al over het nieuwe viaduct (links). Foto: DvhN

Vooral veel bezoekers van de eerste Autosalon van het Noorden in MartiniPlaza kwamen dit weekend in Groningen in een soort doolhof terecht door een afzetting voor de ringweg.

Door de afsluiting van de Paterswoldseweg probeerden weggebruikers via een bewonersroute alsnog bij de beurs te komen. Ze hoopten dat die route hen aan de noordkant van de ringweg zou brengen. Dat was zaterdag onverwacht nog wel het geval, maar kon ‘s zondags niet meer. Bezoekers kunnen MartiniPlaza alleen met de auto bereiken via de Paterswoldseweg (vanaf de Peizerweg), of via de Brailleweg en de Parkweg. De rechtstreekse aansluiting vanaf de ringweg naar de Leonard Springerlaan is voor lange tijd afgesloten.

Pogingen

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's