'Door de wind wandelen ruimt je hoofd op.' Zo denken de mensen op het winderige strand van Delfzijl over de nieuwe leus van Marketing Eemsdelta

Eemsdelta Wind Altijd is de nieuwe leus van Marketing Eemsdelta (voorheen Top van Groningen). Trekt de wind nou echt toeristen aan of niet? Ja en nee: de wind waait uit verschillende hoeken.

,Ik hou van de wind’’, zegt Eva (52) terwijl ze haar armen wijd gooit. Ze loopt met Martin (52) en hun twee honden over het zandstrand. Het stel komt uit het Duitse Breckerfeld en is een dagje in Delfzijl.

,Ik hou van de wind’’, zegt Eva (52) terwijl ze haar armen wijd gooit. Ze loopt met Martin (52) en hun twee honden over het zandstrand. Het stel komt uit het Duitse Breckerfeld en is een dagje in Delfzijl. Foto: DVHN

Weinig slogans zijn zo briljant als ‘Foutje bedankt’ van verzekeringsmaatschappij Reaal of ‘Er gaat niets boven Groningen’ van de provincie. Marketing Eemsdelta, de marketing- en toeristenorganisatie van die gemeente, presenteerde maandag de nieuwe leus voor haar gebied: Eemsdelta Wind Altijd.

Wind positief? Ja, hoor.

Nieuws

menu