Nasleep dramatisch auto-ongeluk Finsterwolde duurt lang. Politie onderzoekt ongeval waarbij drie mannen het leven lieten al bijna een jaar. 'Mis ze nog iedere dag'

Bijna een jaar na het dramatische auto-ongeluk in Finsterwolde, waarbij drie mannen om het leven kwamen en de bestuurster zwaargewond raakte, is het politieonderzoek nog niet afgerond.

De stille tocht van vorig jaar, ter herinnering aan de drie mannen (Boye, Sebastiaan en Alex) die zaterdag 15 augustus 2020 omkwamen bij een verkeersongeval in Finsterwolde.

De stille tocht van vorig jaar, ter herinnering aan de drie mannen (Boye, Sebastiaan en Alex) die zaterdag 15 augustus 2020 omkwamen bij een verkeersongeval in Finsterwolde. Foto: Huisman Media

De politie heeft haar onderzoeksrapport weliswaar ingeleverd bij het Openbaar Ministerie (OM), maar de officier heeft nog enkele vragen. Verder onderzoek is daarom nodig. Persvoorlichter Melanie Kompier verwacht dat het nog enkele maanden duurt voordat het aanvullend rapport bij het OM op tafel ligt. ,,En pas dan bepaalt de officier of er een zaak van komt.”

‘Openbaar ministerie moet een tandje bijschakelen’

Nieuws

menu