Een dubbel verkeerslicht bij druk kruispunt in Helpman Groningen. Waar is dat goed voor?

Enexis heeft bij verkeerslichten in Groninger wijk Helpman een tweede imposante set verkeerslichten geplaatst en sommige routes op papier afgesloten. Daar trekt niet iedereen zich echter wat van aan.

Aan verkeerslichten geen gebrek in Helpman: Op het kruispunt Verlengde Hereweg - Van Iddekingeweg - Helper Brink in Groningen is een tijdelijke verkeerslichtinstallatie naast de bestaande geplaatst omdat weggebruikers, zoals deze fietsers, door werkzaamheden niet meer op hun vaste plek kunnen staan.

Aan verkeerslichten geen gebrek in Helpman: Op het kruispunt Verlengde Hereweg - Van Iddekingeweg - Helper Brink in Groningen is een tijdelijke verkeerslichtinstallatie naast de bestaande geplaatst omdat weggebruikers, zoals deze fietsers, door werkzaamheden niet meer op hun vaste plek kunnen staan. Foto: Jaspar Moulijn

De tijdelijke verkeerslichten, compleet met portalen en een hoop draden boven de weg (die verbinden de tijdelijke lichten), zijn bedoeld om de chaos op en rond het drukke kruispunt Verlengde Hereweg - Helper Brink - Van Iddekingeweg binnen de perken te houden.

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's