EM2 in Groningen annuleert alle voor 2020 geprogrammeerde concerten (en transformeert in december elk weekend in kerstmarkt)

EM2 in Groningen. Foto: Eigen foto

Cultuurpodium EM2 in Groningen heeft alle voor 2020 geprogrammeerde concerten geannuleerd en verplaatst naar het voorjaar en de zomer van 2021.

De eigenaren Chris Garrit en Alieke Rademaker laten in een persbericht weten dat ‘de veelal uitverkochte shows in deze corona-omstandigheden helaas niet kunnen worden uitgevoerd’. De verwachting is dat de eerste concerten in maart 2021 geprogrammeerd kunnen worden.

Reeds gekochte kaartjes blijven geldig voor de optredens in het nieuwe jaar. Mensen die kaarten hadden gekocht, kunnen er echter ook voor kiezen het geld terug te krijgen.

Drive-by-take-away en kerstmarkt

EM2 opent deze week een ‘drive-by-take-away’ voor eten en drinken. In de maand december transformeert de evenementenlocatie elk weekend in een kerstmarkt.

Daarnaast blijft EM2 te boeken voor livestreams en kleinschalige samenkomsten, en gebruiken verschillende onderwijsinstellingen EM2 voor het geven van lessen.

De EM2 programmakamer verwacht vanaf maart 2021 weer optredens te mogen uitvoeren. Op de site van de EM2 (www.em2groningen.nl) is meer informatie te vinden over het programma.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Groningen
Coronavirus
menu