Een eierbal op de tribune van FC Groningen? Vanaf 4 juni opent de Snack Tribune

FC Groningen grijpt hard in en ontslaat elf medewerkers ANP

Voorlopig hoeft je voor voetbal niet naar het stadion van FC Groningen. Toch kan de liefhebber vanaf donderdag 4 juni een plek op de tribune innemen. Op die datum opent de club de ‘Snack Tribune’, waar onder het genot van historische clubfragmenten een patatje en snack naar binnen kan worden gewerkt.

De komende tijd zal de Noordtribune fungeren als een grote snackbar. Liefhebbers kunnen van donderdag tot en met zondag tussen 16.00 en 20.00 uur langskomen in het Hitachi Capital Mobility Stadion om een vette hap naar binnen te werken. Terwijl ze dat doen, wordt op de grote schermen in het stadion beelden vertoond van oude wedstrijden en andere bijzondere clubmomenten.

Coronamaatregelen

Uiteraard worden daarbij de coronamaatregelen opgevolgd. Zo is op de tribune een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, waarbij telkens anderhalve meter onderlinge afstand in acht wordt genomen. Ook komen gasten via ingang 1 binnen en verlaten zij het stadion via ingang 2.

Eierbal

FC Groningen belooft een breed scala aan snacks, waaronder de eierbal. Ook wordt bier verkocht aan bezoekers van boven de 18.

Voor de club is het initiatief een manier om de financiële verliezen door de coronacrisis te beperken. Eerder startte de club al een actie om meer seizoenskaarten te verkopen. Ook kregen elf medewerkers hun ontslag.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Groningen
menu