Chef-kok Dennis (34) van restaurant De Haan: 'Een sterrenzaak hoort bij de stad Groningen'

Hotel Prinsenhof herbergt naast een brasserie ook restaurant Nassau. Foto: Duncan Wijting
Restaurant De Haan en restaurant Nassau in Groningen krijgen een plek in de Michelingids. Eervol, vinden chef-koks Dennis de Haan en Christian de Vries.
Hij serveert zijn gasten vanavond kalfszwezerik, coquilles, kwartel, Noordzeekrab en kip uit Twente. Of de vegetarische variant. Chef-kok Dennis de Haan (34) van restaurant De Haan kijkt ernaar uit.
Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.
Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!
Abonnement
PREMIUM -50%
Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week
Upgrade (optioneel)
Digitale krant
- Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
- Ma t/m za de krant online lezen
- Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's