Eerste Toukomst-project komt in zicht: Hogeland krijgt eerste Kultuurhoes - 'Het platteland een beetje levendiger maken'

Het eerste ‘Markante Kultuurhoes’ in de provincie opent volgend jaar de deuren in het Hogeland. Dat is het eerste project dat van start kan dankzij de Toukomst-miljoenen uit het Nationaal Programma Groningen.

Groningers droegen vorig jaar negenhonderd ideeën aan voor een nieuwe 'Toukomst' van hun provincie (hier bij een brainstorm in Ten Boer). De eerste van 44 uitverkoren projecten zijn inmiddels aan de slag met subsidie uit het Nationaal Programma Groningen (NPG).

Groningers droegen vorig jaar negenhonderd ideeën aan voor een nieuwe 'Toukomst' van hun provincie (hier bij een brainstorm in Ten Boer). De eerste van 44 uitverkoren projecten zijn inmiddels aan de slag met subsidie uit het Nationaal Programma Groningen (NPG). Foto: Marieke Kijk in de Vegte

Via Toukomst steekt het NPG de komende jaren 100 miljoen euro in projecten ter versterking van de leefbaarheid van het Groninger platteland.

NPG verdeelt 100 miljoen over 44 Toukomst-ideeën

Nieuws

menu