Hoe kook je energiezuiniger én lekker(der)? Check deze tips van de chef

De verwarming nog uit, korter douchen en zuinig zijn met de lampen: we proberen alles om maar zo min mogelijk gas en stroom te verbruiken. Maar we kunnen niet zonder eten en vandaar niet zonder koken. Hoe kan dat zo energiezuinig mogelijk?

Benjamin Vandenberg (rechts) met zijn broer Levi in de keuken van The Black Tie.

Benjamin Vandenberg (rechts) met zijn broer Levi in de keuken van The Black Tie. Foto: Archief Marcel Jurian de Jong

Kook vooruit

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's