Enige aanwonende heeft kater na weghalen onbewaakte spoorwegovergang Parallelweg Hoogezand

Onder stoom en kokend water werd drie weken geleden de onbewaakte spoorwegovergang uit de Parallelweg in Hoogezand gehaald. Aanwonende Bert Franssen houdt aan de gang van zaken een behoorlijke kater over.

Grote zakken met zand, bigbags, moesten de afgelopen drie weken voorkomen dat mensen vanaf de Parallelweg in Hoogezand het spoor opreden. Aan de andere kant van de rails was het talud wel afgegraven. ProRail heeft toegezegd het werk dinsdag af te zullen maken.

Grote zakken met zand, bigbags, moesten de afgelopen drie weken voorkomen dat mensen vanaf de Parallelweg in Hoogezand het spoor opreden. Aan de andere kant van de rails was het talud wel afgegraven. ProRail heeft toegezegd het werk dinsdag af te zullen maken. foto dvhn

Neem alleen al zijn nieuwe adres. In plaats van aan de Parallelweg woont Franssen nu aan de Brahmslaan. Waar hij voorheen het spoor overstak om zijn postbus aan de Parallelweg te legen, moet hij nu elke morgen een eind fietsen om in zijn brievenbus te kunnen kijken.

Nieuws

menu