Exclusief voor PREMIUM-abonnees: kijk hier om 18.20 uur de laatste oefenwedstrijd FC Groningen - Venezia FC

Nog één belangrijke oefenwedstrijd voor FC Groningen. Dan moet de ploeg van Danny Buijs klaar zijn voor het voetbalseizoen 2021/2022. Het Italiaanse Venezia FC is vrijdagavond om 18.30 uur de tegenstander.

Om 18.30 uur speelt FC Groningen de laatste oefenwedstrijd

Om 18.30 uur speelt FC Groningen de laatste oefenwedstrijd

De voorbereiding zit er zo goed als op. FC Groningen heeft 6 van de 7 oefenwedstrijden gespeeld: tegen Pelikaan S uit Oostwold (1-4 winst), het Belgische KRC Genk (1-1), het Duitse SC Verl (3-2 verlies) en VfL Osnabrück (0-1 winst) en de Derby van het Noorden tegen sc Heerenveen (2-1 winst).

Bekijk hieronder de wedstrijd

De laatst gespeelde oefenwedstrijd was tegen Borussia Mönchengladbach. De nummer 7 van de Bundesliga van vorig seizoen was een maatje te groot en won de wedstrijd met 2-1. Alle wedstrijden waren live te zien bij Dagblad van het Noorden. De samenvatting tegen Borussia Mönchengladbach kijk je hier terug .

Exclusief voor PREMIUM-abonnees

De oefenwedstrijden en samenvattingen op DVHN zijn exclusief voor abonnees. Een PREMIUM-abonnement is al er vanaf 1,15 euro per week. Nog één belangrijke oefenwedstrijden te gaan, vanavond tegen Venezia FC. Abonneer je hier en kijk de laatste oefenwedstrijd live! De uitzending begint om 18.20 uur met een korte voorbeschouwing met oefenmeester Danny Buijs en DVHN-verslaggever William Pomp.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Groningen
menu