Extra bussen richting Schiermonnikoog in Hemelvaart- en Pinksterweekend. Tijdelijk meer ritten op lijn 163 tussen Groningen en Lauwersoog

De haven van Lauwersoog. Foto: Miranda Drent

Omdat in zowel het hemelvaart- als het pinksterweekend veel mensen naar Schiermonnikoog gaan, maakt Qbuzz in deze lange weekenden extra ritten met buslijn 163 (Groningen - Lauwersoog).

Buslijn 163 rijdt woensdag 25 mei en vrijdag 3 juni tussen 13.00 en 19.00 uur elk uur vanaf Groningen naar Lauwersoog. De extra bussen vanaf Hoofdstation Groningen sluiten om 15.09 uur en 18.09 uur aan op de snelboot naar Schiermonnikoog. Aansluitend op de vertrektijden van enkele veerboten naar Schiermonnikoog rijden twee bussen in plaats van één bus van Groningen naar Lauwersoog.

Zondag 29 mei en maandag 6 juni rijdt buslijn 163 tussen van 14.25 uur en 20.25 uur elk uur van Lauwersoog naar Groningen. Daarnaast rijdt, aansluitend op de aankomst van enkele veerboten, een tweede bus van Lauwersoog naar Groningen.

Reizen met buslijn 163 kan gewoon met de OV-chipkaart. Ook kan een kaartje worden gekocht bij de chauffeur - betalen met de pin. Elke volwassene met een geldig vervoerbewijs mag maximaal drie kinderen van 4 tot en met 11 jaar gratis meenemen in de bus.

Nieuws

Meest gelezen

menu