Familie van Noa (5) vraagt publiek vanmiddag een erehaag in Foxhol te vormen. Het meisje kwam om het leven bij de bootexplosie in Kropswolde

Bloemen op de plek van het ongeluk voor de kleine Noa. Foto: ProNews

Ouders en broertjes van de 5-jarige Noa Berg vragen mensen vrijdagmiddag een erehaag te vormen bij haar afscheid. Het meisje kwam om het leven bij de bootexplosie in Kropswolde.

In een advertentie maken de ouders en de twee broers van Noa bekend dat zij vrijdag 13 augustus in besloten kring afscheid van hun dochter en zusje nemen. ,,We stellen het erg op prijs als er vrijdag een erehaag voor Noa gevormd zal worden.’’

Wie zich daarbij aan wil sluiten, wordt verzocht om kwart voor twee ‘s middags in de Meeuwenstraat in Foxhol te gaan staan.

Pleziervaartuig ontplofte op Zuidlaardermeer

Noa was een van de zes opvarenden van het pleziervaartuig dat woensdagmiddag 4 augustus ontplofte op het Zuidlaardermeer, voor de wal bij camping Meerwijck in Kropswolde. Veel campinggasten waren daarvan getuige. Vier opvarenden raakten ernstig gewond.

De 5-jarige Noa overleed vorige week donderdagmiddag. Zij lag na de explosie enige tijd in het water en werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Op de walkant, waar het ongeluk plaatsvond, zijn bloemen en knuffels gelegd.

De politie onderzoekt de oorzaak van de explosie.

Nieuws

Meest gelezen

menu