Foto-rel in Midden-Groningen: Theo uit Zuidbroek wil niet meer met zijn gezicht op de site van BBB-LMG. 'Ik word erop aangekeken'

Het zou zijn goede naam bezoedelen. Theo van Rosmalen uit Zuidbroek wil absoluut niet meer geassocieerd worden met politieke partij BBB-LMG en eist dat zijn foto van de Facebookpagina én de site van de partij wordt gehaald.

Nette Kruzenga (rechts) kan haar ogen niet geloven wanneer ze op de uitslagenavond in Midden-Groningen de resultaten van het bondgenootschap van 'haar' Leefbaar Midden-Groningen met de BoerBurgerBeweging ziet binnenkomen.

Nette Kruzenga (rechts) kan haar ogen niet geloven wanneer ze op de uitslagenavond in Midden-Groningen de resultaten van het bondgenootschap van 'haar' Leefbaar Midden-Groningen met de BoerBurgerBeweging ziet binnenkomen. foto dvhn

Dinsdag zagen Van Rosmalen en Nette Kruzenga elkaar voor de rechter. Zíj is fractievoorzitter van BBB-LMG (BoerBurgerBeweging-Leefbaar Midden-Groningen), híj wilde een jaar geleden voor deze partij in de raad. Toentertijd werd hij op de foto gezet om reclame te maken voor de nieuwe partij. Sindsdien is er veel gebeurd.

Partij viel uit elkaar

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's