Freddie Pranger Memorial in Stadskanaal vliegend van start met crowdfunding om grootste G-voetbaltoernooi van Nederland te worden

De geldinzameling voor het Freddie Pranger Memorial is vliegend van start gegaan. Voetbalclub SJS uit Stadskanaal wil dit jaar het grootste G-clubvoetbaltoernooi van Nederland organiseren, dat kost een hoop geld.

Voetbalvereniging SJS uit Stadskanaal wil van het Freddie Pranger Memorial toernooi het grootste G-voetbaltoernooi van Nederland maken. Daarvoor zijn ze een crowdfundingsactie gestart.

Voetbalvereniging SJS uit Stadskanaal wil van het Freddie Pranger Memorial toernooi het grootste G-voetbaltoernooi van Nederland maken. Daarvoor zijn ze een crowdfundingsactie gestart. Foto: Huisman Media/Archief (2017)

De start van de crowdfunding zou eigenlijk pas vrijdag starten met een online inzameling. Enthousiastelingen uit het G-team met verstandelijke of fysiek beperkte sporters van SJS zijn echter daarvoor al enthousiast de hort op gegaan met flyers. Daarin wordt gevraagd om een financiële bijdrage van Knoalsters, zegt coördinator Krijn Verweij.

Inschrijving verloopt vlot

Nieuws

menu