GGD opent nieuwe vaccinatielocatie aan de Osloweg in Groningen, op 2 november worden de laatste prikken in MartiniPlaza gezet

RIVM: coronavaccins beschermen ook tegen overdracht Delta-variant. Foto: ANP

De GGD Groningen gaat vanaf 3 november vaccineren tegen het coronavirus aan de Osloweg in de stad Groningen. In het Groothandelscentrum Groningen, het voormalig pand van Plieger, neemt de GGD een nieuwe ruimte in gebruik om de vaccinatiecampagne voort te zetten.

GGD Groningen gaat de vaccinatielocatie in MartiniPlaza sluiten. Op 2 november worden hier de laatste prikken gezet. Martiniplaza heeft alle beschikbare ruimten zelf nodig voor haar activiteiten en dus wordt het vaccineren op een andere plek in de stad voortgezet. De teststraat van de GGD in MartiniPlaza is om dezelfde reden al eerder gesloten.

De locatie aan de Osloweg 55 is geopend van maandag tot en met zondag van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.30 uur. Mensen kunnen hier terecht voor een vaccinatie op afspraak, maar ook voor een eerste of derde prik zonder afspraak. Wie vragen heeft over vaccinaties of een stempel wil halen voor het gele boekje, is ook welkom aan de Osloweg.

De locatie is gevestigd in het Groothandelscentrum Groningen. De ingang van de locatie is tegenover Century Autogroep aan de Bornholmstraat.

Als ingelogde PREMIUM lezer kun je op dit artikel reageren. Hierbij hebben we een aantal huisregels voor opgesteld welke je hier kunt lezen.

Reageren

Nieuws

Meest gelezen

menu