Iets voor jou? Vier basisscholen te koop in Zoutkamp, Ulrum, Leens en Roodeschool. Gemeente verkoopt panden om geld te besparen

Het college van gemeente Het Hogeland wil vijf panden openbaar verkopen om vaste lasten te besparen. Op voormalige kwekerij Eenrum De Kleine Plantage wil de gemeente woningbouw mogelijk maken.

Voormalig basisschool de Akkerwinde in Ulrum: één van de voormalige basisscholen in Het Hogeland die binnenkort op Funda staan.

Voormalig basisschool de Akkerwinde in Ulrum: één van de voormalige basisscholen in Het Hogeland die binnenkort op Funda staan. Foto: Google Streetview.

De vijf panden die de gemeente zo snel mogelijk te koop wil zetten via lokale makelaars zijn de voormalige basisscholen De Solte Campe in Zoutkamp, De Akkerwinde in Ulrum, Regenboog in Leens en Roodschoul in Roodeschool. Daarnaast wordt het voormalige Verenigingsgebouw aan de Burgemeester Harteveltstraat in Ulrum te koop aangeboden. Naar verwachting komen de panden in de eerste helft van 2022 op Funda.

Plan indienen

Nieuws

menu