Weer een procedurefout; Westerkwartier geeft garagehouder Eelco Hofman (van de affaire Grootwinkelplein Leek) noodgedwongen een detailhandelsvergunning voor ander pand

De gemeente Westerkwartier heeft Eelco Hofman een detailhandelsvergunning gegeven voor zijn pand aan de Industrieweg 11 in Leek.

Over het Grootwinkelplein in Leek is garagehouder Eelco Hofman al jaren met de gemeente in gevecht. Hij wil weten op grond van welke teksten in het bestemmingsplan de gemeente geen detailhandel toestaat op zijn terreinen en op die van anderen wel.

Over het Grootwinkelplein in Leek is garagehouder Eelco Hofman al jaren met de gemeente in gevecht. Hij wil weten op grond van welke teksten in het bestemmingsplan de gemeente geen detailhandel toestaat op zijn terreinen en op die van anderen wel. Foto: DvhN

Garagehouder en vastgoedontwikkelaar Hofman kwam de afgelopen jaren meermalen in het nieuws omdat de gemeente (eerst Leek, later Westerkwartier) een soortgelijke vergunning weigerde voor zijn naastgelegen garagebedrijf.

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's