Groningen Bereikbaar genomineerd voor de Spitsbrekers-award 2020

Eerder deze maand kwam BNR langs bij Noorderpoort, een van de partnerbedrijven van Groningen Bereikbaar, om te zien wat zij doen met het Gronings Rooster. Ze interviewden Wim van de Pol van Noorderpoort en Wilko Huyink van Groningen Bereikbaar. Foto: Groningen Bereikbaar.

Groningen Bereikbaar is een van de acht finalisten van de BNR Spitsbrekers-award: een award van radiozender BNR voor het bedrijf dat zijn medewerkers het meest efficiënt uit de file haalt.

Groningen Bereikbaar is een collectief van bedrijven en organisaties dat Groningen tijdens de vele verbouwingen in en rond de stad zo bereikbaar mogelijk probeert te houden. Het collectief is de enige Spitsbrekers-finalist uit het noorden.

‘Grootste Nederlandse samenwerking’

BNR Nieuwsradio noemt de aanpak van Groningen Bereikbaar ,,misschien wel de grootste Nederlandse samenwerking om mensen uit de spits te halen”.

Vanaf donderdag kan hier een week lang gestemd worden voor de Spitsbreker-award. Een vakjury beslist ook mee. Donderdag 1 oktober wordt de winnaar bekend gemaakt.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Groningen
menu