Groninger Museum laat laatste wens megafan Rolling Stones in vervulling gaan

De megafan wordt rondgeleid door de Rolling Stones-tentoonstelling.

Toen het Groninger Museum nog in lockdown zat, mocht één bezoeker toch een rondje maken door de kersverse Rolling Stones-expositie. Het ging om een megafan wiens wens in vervulling ging dankzij de Wensambulance.

Zelfstandig naar de tentoonstelling gaan, was sowieso geen optie. De superfan, wiens naam bij de redactie niet bekend is, is namelijk terminaal ziek en zou de expositie van de band waar hij helemaal gek van is aan zich voorbij moeten laten gaan. Ware het niet dat zijn wens in de inbox van Stichting Ambulance Wens belandde.

“De wens kwam bij ons binnen en wij hebben daarop contact opgenomen met het museum in Groningen wat eigenlijk in verband met de coronaregels dicht was”, vertelt een medewerker van Stichting Ambulance Wens Nederland. “Gelukkig waren de mensen in het museum zeer snel met reageren en zeer behulpzaam om deze laatste wens te laten uitkomen.”

Rolling Stones: Unzipped

En zo geschiedde. Op donderdag 19 november werd de expositie Rolling Stones: Unzipped op afstand geopend door niemand minder dan Mister Mick Jagger himself. Maar enkele dagen daarvoor heeft de megafan dankzij Stichting Ambulance Wens Nederland en het Groninger Museum al het moois al kunnen aanschouwen.

“Je kan begrijpen dat meneer en zijn familie enorm dankbaar en blij waren dat dit toch mogelijk was ondanks de corona”, aldus Ambulance Wens.

Nieuws

Meest gelezen

menu