'Den Haag hoeft maar één ding te doen: tekenen bij het kruisje'. Actievoerders leggen Groningse eisen op tafel en hopen op steun

,,Den Haag hoeft maar één ding te doen: tekenen bij het kruisje.’’ Op de Grote Markt in Groningen maakten de initiatiefnemers van de actiemaand ‘respect voor Groningen’ vrijdagavond hun eisenpakket aan Den Haag bekend.

Vrijdagavond werd tijdens een manifestatie op de Grote Markt het 'eisenpakket voor Groningen' gepresenteerd. Met dit pakket 'door en voor' gedupeerden willen de initiatiefnemers zorgen voor meer respect voor Groningen.

Vrijdagavond werd tijdens een manifestatie op de Grote Markt het 'eisenpakket voor Groningen' gepresenteerd. Met dit pakket 'door en voor' gedupeerden willen de initiatiefnemers zorgen voor meer respect voor Groningen. Foto: Corné Sparidaens

De Groninger Bodem Beweging, het Groninger Gasberaad, creatieve duizendpoot Chris Garrit en Kamerlid Sandra Beckerman (SP) spraken de afgelopen weken tijdens negen bijeenkomsten met honderden provinciegenoten.

Nieuws

menu