Help, mijn puberdochter ontbijt met cheese onion chips (maar waarom dat helemaal niet erg is)

Een puberdochter die denkt dat ze niet wordt bespied pakt iets uit de keuken. De moeder twittert: ‘Ze heeft ontbeten met cheese onion chips.’ Ouders spreken geregeld hun verbazing uit. Kinderen eten raar. Zorgelijk. Of niet?

Tieners ontbijten, als de ouders even niet opletten, rustig met cheese onion chips en cola... Het meisje op de foto komt niet voor in het verhaal.

Tieners ontbijten, als de ouders even niet opletten, rustig met cheese onion chips en cola... Het meisje op de foto komt niet voor in het verhaal. Foto: Shutterstock

Pizza tussen een dubbelgevouwen boterham, kroepoek met satésaus, instant noodles , tosti’s en zelfs cheese onion chips om de dag mee te beginnen. Drie kommen Coco-pops op een dag, terwijl de laden van de voorraadkast de hele dag open- en dichtgaan, omdat er een tiener voor staat die checkt of er nog wat te snaaien valt. Wij, pluralis majestatis, ouders van de 21ste-eeuwse puber, staan erbij en kijken ernaar. Op zijn best met een gevoel van machteloosheid, in het ergste geval de blik wanhopig richting hemel: ben ik nou gek?

‘t Is hier geen hotel

Nieuws

menu