Hoe beleef jij de coronacrisis? Doe mee aan de corona-enquête van DVHN

Doe mee met de corona-enquête van Dagblad van het Noorden. Beeld: Infographics DVHN

De coronacrisis houdt Nederland in de greep. Ben jij bang besmet te raken? Wat vind jij van de coronamaatregelen? Ga je zelf nog de straat op? Doe mee aan onze grote corona-enquête.

Het kabinet heeft de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus vorige week verlengd tot en met 28 april. Cafés, restaurants, bioscopen, sportaccommodaties en kinderopvang blijven tot die datum dicht. Scholen blijven in ieder geval gesloten tot na de meivakantie en het verbod op evenementen blijft tot 1 juni van kracht.

Hoe lang denk jij dat het nog duurt?

De redactie van Dagblad van het Noorden wil graag weten wat de coronacrisis voor jou betekent. Wat doe je nog wel en wat niet? En hoelang denk jij dat dat de cirsis nog gaat duren?

Het onderzoek is een initiatief van Dagblad van het Noorden en de Leeuwarder Courant en wordt uitgevoerd door marktonderzoeksbureau Enigma Research. Het invullen van de vragenlijst neemt ongeveer 5 minuten tijd. Jouw antwoorden worden anoniem en vertrouwelijk verwerkt. Let op: invullen kan tot aanstaande woensdag 8 april om 12.00 uur. De uitkomsten publiceren we komende zaterdag.

Klik op deze link om naar de enquête te gaan: https://www.ersm.nl/dvhncorona

Je kunt deze onderwerpen volgen
Groningen
Coronavirus
menu