Hoe echt is reality-tv? Boer Zoekt Vrouw-boerin Annemiek en Prince Charming-koppel Marvin en Ferdi vertellen over hun tv avontuur. 'Op de speeddate dacht ik, hier is iets mis gegaan' | Talk of the Town

Heel Holland Bakt, Temptation Island, Expeditie Robinson, Boer Zoekt Vrouw. Reality-tv is niet meer van de buis weg te denken. Sterker nog: veel kijkers smullen ervan. Maar hoe is het om aan de andere kant van het beeldscherm deel te nemen aan zo’n programma? Annemiek Koekoek uit Tynaarlo, Ferdi Pool uit Groningen en zijn vriend Marvin Wijnans weten er alles van en delen hun ervaringen in Talk of the Town.

Annemiek twijfelde in eerste instantie of ze wel mee moest doen aan Boer Zoekt Vrouw : ,,Ik ben door iemand opgegeven. Toen dacht ik eerst nog: ik ben 25, laten we dit maar niet doen.” Het zijn de eerdere succesverhalen uit het programma die haar uiteindelijk over de streep trekken. ,,Eén op de drie Boer Zoekt Vrouw-boeren is nog gelukkig met de partner die ze gekozen hebben. Dat is geen kleine kans.”

Nieuws

Meest gelezen

menu