Hoe gaat het met jou in de coronacrisis? En wat vind je van het beleid? Doe mee aan de corona-enquête van DVHN

Doe mee met de corona-enquête van Dagblad van het Noorden. Beeld: Infographics DVHN

De coronacrisis houdt Nederland al bijna drie maanden in de greep. De coronamaatregelen worden mondjesmaat versoepeld. Wat vind jij hiervan? Ga je zelf weer ongeremd de straat op? Wel of niet met een mondkapje op? Wij willen het graag weten. Doe mee aan onze grote corona-enquête, deel 2.

Het kabinet versoepelt de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. Met ingang van 1 juni gaat de horeca weer voorzichtig open, evenals bioscopen, theaterzalen en musea. Is het vieren van de teugels terecht? Of is het vragen om een tweede besmettingsgolf?

En wat vind jij ervan dat de sportscholen voorlopig dicht blijven? En dat de middelbare scholen weer open gaan met in het Noorden nog maar vier weken te gaan tot de zomervakantie? De kinderen zijn net gewend aan onderwijs op afstand.

Ben je bang ontslagen te worden?

De redactie van Dagblad van het Noorden wil graag weten wat de coronacrisis voor jou persoonlijk betekent. Ben je bang straks ontslagen te worden? Bevalt het thuiswerken? En hoelang denk jij dat dat de cirsis nog gaat duren?

Het onderzoek is een initiatief van Dagblad van het Noorden en de Leeuwarder Courant en wordt uitgevoerd door marktonderzoeksbureau Enigma Research. Ruim een maand geleden hielden we een soortgelijke, eerste corona-enquête.

Het invullen van de vragenlijst neemt ongeveer 5 minuten tijd. Jouw antwoorden worden anoniem en vertrouwelijk verwerkt. Let op: invullen kan tot en met volgende week woensdag 27 mei 9.00 uur. Zaterdag 30 mei publiceren wij de uitkomsten.

Klik op deze link om naar de enquête te gaan: https://www.ersm.nl/dvhncorona

Nieuws

menu