Heel vroeg reserveren, drukte in restaurants en extra uitgebreid tafel: hoe uit eten gaan veranderd is door twee jaar corona
Na maanden van sluitingen, vele restricties qua openingstijden, bewegingsruimte voor gasten en bezetting, loopt het weer storm bij restaurants. Om lekker uit eten te kunnen in de stad Groningen op een vrijdag- of zaterdagavond moet je er vroeg bij zijn, anders is veel al vol gereserveerd. Ondertussen wordt het steeds duurder. Dit is hoe uit eten gaan (in elk geval tijdelijk) is veranderd na twee jaar corona.

Ober Raoul en chef-kok Fernan aan het werk in Grand Café ’t Wapen in Assen. Foto: Marcel Jurian de Jong
Gasten reserveren eerder
Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.
Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!
Abonnement
PREMIUM -50%
Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week
Upgrade (optioneel)
Digitale krant
- Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
- Ma t/m za de krant online lezen
- Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's
Heb je al een abonnement? Log hier in.
of