Truus uit Midwolda (en haar buren) winnen 259.000 euro bij Miljoenenjacht (hetzelfde bedrag als de winnaar uit de studio). Ook Hoogezand en Smilde in de prijzen

Quinty Trustfull verrast Truus en haar man uit Midwolda via een videoverbinding. Foto: Postcode Loterij

259.000 euro. Dat bedrag won Truus uit Midwolda zondagavond bij het spel Miljoenenjacht op SBS6. De Groningse krijgt hetzelfde bedrag als een vrouw uit Zuid-Holland die het geld won in de studio bij het spel met de gouden koffertjes. Ook een vrouw uit Hoogezand en een man uit Smilde vielen in de prijzen.

De buren van Truus aan de Hoofdweg in Midwolda die meespelen met de Postcode Loterij vallen ook in de prijzen. Zij krijgen het bedragvan 259.000 euro samen te verdelen.

Bij iedere uitzending krijgt een deelnemer van de Postcode Loterij hetzelfde bedrag als de winnaar in de studio. BIj een onverwacht bezoek op de zondagavond krijgt de gelukkige dat te horen. Truus uit Midwolda en haar man waren niet thuis en kregen het heugelijke nieuws via een videogesprek met Quinty Trustfull te horen.

‘Niet normaal!’

Op de vraag of Truus en haar man nog wensen hebben, antwoordt Truus: „Onze wens is natuurlijk om gezond te blijven! Verder willen we genieten van het leven en op vakantie gaan. Welke bestemming maakt voor mij niet uit, als het er maar gezellig en zonnig is.” Als Quinty het bedrag van 259.000 euro onthult, vliegen Truus en haar man elkaar in de armen: „Geweldig! Dit is niet normaal.”

De buren van Truus aan de Hoofdweg die meedoen met de Postcode Loterij hebben ook geluk. Zij mogen het bedrag van 259.000 euro verdelen. In totaal zijn dit, naast Truus, 8 inwoners. Zij winnen bedragen variërend van 14.388 euro tot 57.555 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen. Truus krijgt nog eens 57.555 euro extra, omdat ze met vijf loten meespeelt.

Hoogezand in de studio

In de studio was een vak gevuld met deelnemers uit Hoogezand. Een van hen viel in de prijzen. Het gaat om de 64-jarige Saskia. „Fantastisch. Ik ga het delen met mijn dochter”, zei de Hoogezandster.

Bij de tv-show van SBS6 kunnen mensen ook sms’en. Een man uit Smilde, de heer Geertsema, bleek daarbij de gelukkige. Hij won ook 10.000 euro.

Weer Groningers in de prijzen

Het gaat goed met de Groningers. Een week eerder was het ook al raak. Toen won Annet Uiterwijk (52) uit Musselkanaal 287.000 euro. Zij was degene die in de studio het spel speelde.

Nieuws

Meest gelezen

menu