Horeca in coronacrisis | Het Pakhuis: 'Dit moet geen half jaar meer duren'

Het Pakhuis wacht met smart op de hernieuwde opening van de horeca. Van links naar rechts Martien Volkers, Jesse Pruis en Hendrik Linnewiel. Foto: Duncan Wijting
Cafés, restaurants en hotels brengen leven in de brouwerij. Maar het is doods in de horeca. In een korte serie belichten wij de situatie. Vandaag: café-restaurant Het Pakhuis in Groningen.
Op welke avond hij er ook was, het was er altijd druk. Hendrik Linnewiel (47) heeft het over Het Pakhuis in zijn studententijd, een kleine dertig jaar geleden. ,,Ook op dinsdag en woensdag was het er vol’’, zegt hij, terugdenkend aan de nachten in dat zijsteegje van de Peperstraat.
En nu is het stil
Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.
Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!
Abonnement
PREMIUM -50%
Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week
Upgrade (optioneel)
Digitale krant
- Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
- Ma t/m za de krant online lezen
- Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's
Heb je al een abonnement? Log hier in.
of