House- en technoshow voor goed doel bij DOT in Groningen. Spektakel bij 'grootste kerstbal ter wereld' gaat donderdag online

House- en technoshow bij DOT. Foto: Corné Sparidaens

Een groep dj’s uit Groningen heeft maandagavond een house- en technoshow opgenomen bij DOT, ‘de grootste kerstbal ter wereld’, in Groningen. Deze show wordt donderdagavond uitgezonden op www.projectkerstbal.nl. Waarbij kijkers wordt gevraagd iets te doneren voor Voedselbank Stad Groningen.

Het evenement is onder de noemer Project Kerstbal georganiseerd door FAKE EVENTS en Kabaal op het Kanaal. Met als doel geld op te halen voor het goede doel, Voedselbank Stad Groningen.

,,Dat doen we in het kader van barmhartigheid met kerstmis. En omdat er door corona weer helemaal geen feestjes zijn, kan iedereen de feestdagen toch feestelijk beginnen met deze stream”, licht Rozemarijn Jongsma, een van de initiatiefnemers toe.

House- en technoshow

De house- en technoshow – dj’s Veeta, Moxes, Deets, Red Rotation en Selene, Rozie en Marwin lieten hun beats over het water naast het Stadsstrand galmen – wordt donderdag 23 december vanaf 19.30 uur uitgezonden op de website van Project Kerstbal .

Ook kan daar iets worden gedoneerd voor Voedselbank Stad Groningen.

Nieuws

menu