Grote vreugde bij omwonenden: Hummel Recycling in Leek - van de branden - werkt mee aan onderzoek naar bedrijvenpark voor circulaire economie in Westerkwartier. Maar verhuizen - zover is het nog niet

Omwonenden van Hummel Recycling in Leek zijn maandag blij verrast door het bericht van de gemeente dat het bedrijf meewerkt aan een mogelijke verhuizing.

Woensdagochtend 17 augustus woedde een grote brand bij het recyclingbedrijf Hummel in Leek. Omwonenden riepen de gemeenteraad woensdag 12 oktober op om ervoor te zorgen dat het bedrijf op een andere plek wordt opgebouwd.

Woensdagochtend 17 augustus woedde een grote brand bij het recyclingbedrijf Hummel in Leek. Omwonenden riepen de gemeenteraad woensdag 12 oktober op om ervoor te zorgen dat het bedrijf op een andere plek wordt opgebouwd. Foto: Persbureau Meter

Een delegatie van de werkgroep FrisLeek, waarin buurtbewoners zich hebben verenigd, werd gistermorgen op het gemeentehuis bijgepraat over de plannen voor een nieuw bedrijvenpark voor circulaire economie in Westerkwartier.

Ellende

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's