Ismay Kremers nieuwe bestuurder Oosterlengte, zij volgt Hennie Sanders op

Het hoofdkantoor van Oosterlengte. Foto: Archief/DvhN

Ismay Kremers (47) wordt de nieuwe bestuurder van Zorggroep Oosterlengte. Zij volgt Hennie Sanders op die vorig jaar naar het OZG in Scheemda vertrok.

Kremers start haar werkzaamheden op 1 juni. Dat is donderdag door de Raad van Toezicht aan het personeel bekend gemaakt. Kremers is nu nog werkzaam als bestuurder bij stichting Vredewold. Vredewold biedt individuele- en groepsbegeleiding, wijkverpleging, wonen met zorg en behandeling voor de oudere mens in Zuid-West Groningen.

Kremers heeft psychologie gestudeerd en is gepromoveerd in de sociale wetenschappen. Sinds 2006 is zij werkzaam in de zorgsector.

Kremers volgt Erik Knoll op, die sinds december 2019 als interim bestuurder aan Oosterlengte is verbonden. Erik Drenth, voorzitter van de Raad van Toezicht, zegt er alle vertrouwen in te hebben dat de zorg- en dienstverlening door de medewerkers en vrijwilligers van Oosterlengte onder leiding van Ismay Kremers op een prettige en constructieve wijze voortgezet zal worden en wenst haar daarbij veel succes toe.”

Bij Oosterlengte zijn bijna tweeduizend mensen werkzaam, ze verlenen zorg bij mensen thuis en op meerdere locaties in Oost-Groningen. In Winschoten is Expertisecentrum Old Wolde gevestigd. Er zijn verder verpleegcentra in Winschoten, Oude - en Nieuwe Pekela, Scheemda, Beerta, Bellingwolde en Nieuwolda.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Groningen
menu