Jaap Borg was een mens in een lastig parket, maar de gemeente heeft hem binnen de grenzen van de wet, verdedigbaar en verantwoord geholpen

Jaap Borg was op het moment dat hij toestemming kreeg om op recreatiepark De Leine in Kropswolde ging wonen een burger in nood. ,,De gemeente heeft hem destijds binnen de grenzen van de wet, verdedigbaar en verantwoord geholpen’’, zegt burgemeester Adriaan Hoogendoorn van Midden-Groningen.

De gemeente heeft Jaap Borg destijds 'binnen de grenzen van de wet, verdedigbaar en verantwoord', aldus de gemeente Midden-Groningen, geholpen om na een roerige periode in zijn leven op recreatiepark De Leine te kunnen wonen.

De gemeente heeft Jaap Borg destijds 'binnen de grenzen van de wet, verdedigbaar en verantwoord', aldus de gemeente Midden-Groningen, geholpen om na een roerige periode in zijn leven op recreatiepark De Leine te kunnen wonen. foto archief reyer boxem

Afgelopen zaterdag publiceerde deze krant een verhaal waarin vraagtekens worden gezet bij de rechtmatigheid van het persoonsgebonden overgangsrecht waarmee wethouder Jaap Borg op De Leine woont. De gemeente deed twee weken onderzoek, zonder Borg daarvan in kennis te stellen.

Zorgvuldig informeren wanneer dat kon

Nieuws

menu