Kijk terug: Je geld verdienen met gamen? Chris de Jong (31) uit Groningen heeft een baan waar menig puber alleen van kan dromen | Talk of the Town

Het is weer tijd voor een splinternieuwe uitzending van Talk of the Town. Met deze week: hoe kan het dat Pokémon kaarten juist nu populairder zijn dan ooit? Waarom luiden zorgprofessionals in het Noorden de noodklok over seksueel geweld? En hoe kun je van gamen je baan maken? Presentator Nathan de Vries ontvangt weer een hoop spraakmakende gasten. Kijk hier de uitzending van vrijdag 29 oktober terug.

Chris de Jong heeft een baan waar menig jonge puber van droomt: hij is gamer. De 31-jarige uit Groningen is een soort popster in de wereld van E-games. Hij speelt CS:GO, een schietspel waarmee hij in teams meedoet aan wedstrijden over de hele wereld. Voor corona speelde hij in stadions met wel 15.000 mensen publiek.

Als ingelogde PREMIUM lezer kun je op dit artikel reageren. Hierbij hebben we een aantal huisregels voor opgesteld welke je hier kunt lezen.

Reageren

Nog geen toegang tot PREMIUM, abonneer je hier

Nieuws

menu