Meerstad krijgt een (spectaculair) hart: SuperHub − met 'dé supermarkt van de toekomst' − verbindt bewoners van jongste stadsdeel Groningen

Groningens jongste stadsdeel Meerstad krijgt na tien jaar een hart met de ‘SuperHub’, een spectaculair complex met ‘dé supermarkt van de toekomst’, horeca, een gezondheidscentrum en in de toekomst nog meer moois.

De SuperHub geeft het jonge stadsdeel Meerstad na tien jaar een hart: het volledig uit hout opgetrokken complex is een vliegwiel voor een centraal plein met in de toekomst nog veel meer voorzieningen.

De SuperHub geeft het jonge stadsdeel Meerstad na tien jaar een hart: het volledig uit hout opgetrokken complex is een vliegwiel voor een centraal plein met in de toekomst nog veel meer voorzieningen. Foto: De Zwarte Hond/MWPO

Volgend jaar augustus opent het nieuwe centrum de deuren in de wijk Groenewei, aan de noordkant van Meerstad. Aannemer Brands Bouw is inmiddels begonnen met de bouw in opdracht van projectontwikkelaar MWPO. Het spectaculaire ontwerp is van architectenbureau De Zwarte Hond.

SuperHub is vliegwiel voor nieuw plein in hart van Meerstad

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's