De helft van de horeca staat op omvallen, volgens KHN. Ook voor restaurants in Groningen en Drenthe wachten droevige feestdagen
De horeca had zijn hoop gevestigd op december, de maand waarin de sector altijd een topomzet behaalt. Maar de feestdagen raken steeds verder uit zicht.

Steven Klein Nijenhuis kookt voor de gasten in de vijf hotelkamers van herberg Onder De Linden in Aduard. Foto: Peter Wassing
Hoe hangt de vlag erbij? Sander Vos van restaurant De Turfsteker in Westerbork is optimistisch van aard, maar kan toch niets anders uitbrengen dan: ,,Niet zo florissant.’’
Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.
Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!
Abonnement
PREMIUM -50%
Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week
Upgrade (optioneel)
Digitale krant
- Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
- Ma t/m za de krant online lezen
- Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's