Weer wat nieuws om te proberen: een uitgebreide lunch bij Sepia, het nieuwe restaurant van Fareeda van der Marel (Achterwerk) en Sieta Schellinger (Pernikkel)

Nieuw in Groningen: restaurant Sepia, het eerste restaurant in Groningen met de focus op een viergangenlunch.

Fareeda van der Marel (tot 2020 chef bij vegan restaurant Achterwerk) en Sieta Schellinger (mede-oprichter van Spijslokaal Pernikkel) beginnen een nieuw restaurant in de stad waar je een gastronomische viergangenlunch kan eten en kan borrelen.

Fareeda van der Marel (tot 2020 chef bij vegan restaurant Achterwerk) en Sieta Schellinger (mede-oprichter van Spijslokaal Pernikkel) beginnen een nieuw restaurant in de stad waar je een gastronomische viergangenlunch kan eten en kan borrelen. Foto: DvhN

Wat gebeurt er als de oud-chef van het beste veganistische restaurant van Groningen-stad en de medeoprichter van een van de gezelligste duurzame eetzaakjes van de stad samen een nieuw restaurant openen? Dan krijg je restaurant Sepia, het eerste restaurant in Groningen met de focus op een gastronomische lunch.