Kevin (24) uit Leek opent ambachtelijke slagerij in binnenstad Groningen. 'Wij verkopen geen zwetsverhaal'

Op de voorgrond Kevin van der Veen. Hij is een van de jongste slagers van Nederland met een eigen zaak.

Op de voorgrond Kevin van der Veen. Hij is een van de jongste slagers van Nederland met een eigen zaak.

Een slagerij openen anno 2022? In het centrum van Groningen? Kevin van der Veen doet het. Vanaf zaterdag heeft hij zijn eigen zaak in de Steentilstraat. De relatief jonge ambachtsman houdt van zijn vak. In ook nog eens een bijzonder pand.

Een dag voor de officiële opening is het een drukte van belang in de nieuwe ambachtelijke slagerij. Een laatste rand wordt nog dicht gekit, de kip ligt in de marinade en de vitrines vullen zich langzaam met tapas en verse maaltijden.

‘Kennis en liefde voor het product’

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's