Corona Dialoog #1: Hoe beleven noorderlingen de coronacrisis? Kijk hier de uitzending terug

Voor wie nu denkt: niet wéér corona... Dit moet anders worden dan wat we onderhand wel kennen. Geen welles nietes. De nieuwe talkshow Corona Dialoog wil mensen juist verbinden. In deze aflevering een persoonlijk gesprek tussen student Franka en de gepensioneerde Peter.

De presentatie is in handen van Jellie Brouwer, al bijna twintig jaar presentator van het radioprogramma Kunststof. Corona Dialoog staat vooralsnog voor twaalf donderdagen op de agenda, oftewel 24 weken. Er komen telkens twee ‘gewone’ mensen als gast. Dat wil zeggen, twee gasten die uitleggen wat corona heeft gedaan en nog steeds doet met hun persoonlijke leven. Daarnaast is er één deskundige.

In de eerste uitzending wa dat gedragswetenschapper en epidemioloog Esther Metting. ,,Maar bij haar en de andere deskundigen houden we het zo persoonlijk mogelijk”, zegt Brouwer. Dus ook zij zal vertellen hoe ingrijpend het virus voor haar is. ,,Als burgemeester en voorzitter van de Veiligheidsregio Koen Schuiling aanschuift, geldt voor hem hetzelfde.”

Nieuws

Meest gelezen

menu