Kijk mee: Inzameling voor Groninge cafés beleeft zaterdag hoogtepunt met 'De Nacht van de Groninger Horeca'

.

De inzamelingsactie voor de Groninger horeca beleeft zaterdagavond 28 november zijn apotheose met de benefietavond 'De nacht van de Groninger horeca'

Nachtburgemeester Merlijn Poolman heeft voor de horeca in Groningen een crowdfundingscampagne opgezet. Ruim dertig horecazaken doen mee en worden volop gesteund door het publiek. Zo heeft een aantal al 15.000 euro opgehaald met de campagne, die geheel belangeloos is opgezet in samenwerking met Ticketswap.

Online show

De inzameling wordt afgelsoten met de online te volgen show De Nacht van de Groninger horeca.'

 Om de actie nog meer vleugels te geven, opdat de ziel van Groningen corona overleeft, volgt zaterdag het klapstuk van de campagne. Colin Mooijman en Merlijn Poolman presenteren een  2,5 uur durende show.

Muziek, interviews en bekende Stadjers

Daarin wordt de horeca op een enthousiaste manier belicht. Er wordt opgetreden door muzikanten uit Groningen. Er zijn interviews met horecaondernemers en bekende stadjers schuiven aan om te vertellen over hun avonturen in het Groninger nachtleven.

‘De Nacht van de Groninger Horeca’ wordt vanaf 19.30 uur live uitgezonden op deze website en Facebookpagina van Dagblad van het Noorden en Sikkom.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Groningen
menu